Segueix-nos a les xarxes socials:

El PP s'erigeix com a única alternativa a l'independentisme i al populisme

?Els populars catalans fan un acte a Sant Sadurní d'Anoia en reconeixement a la nova ministra Dolors Montserrat

efe/ddg Barcelona

n El PP es va erigir ahir com l'única alternativa a «l'independentisme excloent i al populisme d'esquerres», capaç de construir «un pont de diàleg» entre Catalunya i Espanya, alhora que va emplaçar PSOE i Ciutadans a deixar sol Podem en les «trinxeres». En un acte celebrat a Sant Sadurní d'Anoia, població natal de la nova ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, la cúpula del PPC va defensar el paper del seu partit com a referent, tant a Catalunya com a Espanya, davant de l'extremisme independentista i els «antisistema» de Podem. Montserrat va demanar «respecte» per a la seva formació i va clamar contra el «sectarisme» dels que «ofenen» els populars dient-los que «no som catalans», va dir.

Per a Montserrat, els que ofenen els membres del PP acusant-los de no ser catalans, per sentir-se alhora espanyols, «estan ofenent les arrels de Catalunya, que són de tots». «Catalunya no és un mur, no és propietat de ningú, l'hem construït entre tots», va insistir la ministra de Sanitat, que va defensar el PP com el partit de la «llibertat» davant dels que «imposen el sectarisme».

Per la seva banda, la vicesecretària d'Estudis i Programes del PP i diputada del PPC, Andrea Levy, va demanar al PSOE i C's que no caiguin en el populisme, que no s'aturin les reformes i que deixin les «trinxeres» als «antisistema» de Podem. «No és el moment de caure en oposicions populistes», va advertir. La dirigent popular es va dirigir especialment en la seva intervenció als partits constitucionalistes, als quals va convidar a semblar-se «molt poc al populisme» i a estar amb els espanyols «sense trinxeres partidistes i sense rivalitats», perquè la campanya electoral ja ha acabat.

També Xavier García Albiol va emplaçar ahir el PSC i C's a abandonar les «ambigüitats, que no tenen justificació en moments excepcionals», per no contribuir a «debilitar el bloc dels que volen plantar cara» a l'independentisme. En aquest sentit, va demanar al PSC que deixi enrere «aquesta estratègia al més pur estil de Pedro Sánchez a canvi d'unes engrunes de poder», i que siguin capaços d'arribar a acords amb aquells que volen «trencar» Espanya.

Prem per veure més contingut per a tu