Segueix-nos a les xarxes socials:

Aena no anirà a les reunions de mediació del Prat

Després del quart dia de cues als controls, Aena assegura que el conflicte no és competència seva

Aena va assegurar ahir que treballa «des del primer moment i constantment» per resoldre les cues que es formen des d'aquest dilluns en els controls de seguretat de la terminal T1 de l'Aeroport de Barcelona Prat per un conflicte a l'empresa privada (Eulen) que gestiona el servei.

No obstant això, fonts de la companyia van precisar en declaracions als mitjans que no s'asseuran a la taula de mediació de la Generalitat, tal com va exigir ahir la plantilla a una reunió de mediació amb la Generalitat, al·legant que es tracta d'un conflicte laboral dins d'una empresa privada i que és qui presta el servei i que és externa a Aena. Els treballadors, en canvi, posen de condició per negociar que Aena s'asseguir a la taula, ja que consideren l'empresa com a «única responsable» de les esperes als controls.

Cues de 40 minuts

La terminal T1 de l'Aeroport de Barcelona-el Prat va despertar-se ahir amb cues d'uns 40 minuts en els controls de seguretat abans de les 6 del matí, que se sumen a tres jornades més on les esperes han estat de fins a dues hores.

Prem per veure més contingut per a tu