Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un home per la mort d'un altre durant una baralla a Santa Coloma de Gramenet

La víctima és un home de 25 anys que ha estat ferit per arma blanca

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada a Santa Coloma de Gramenet un home per la mort d'un altre durant una baralla, segons ha informat la policia catalana. El detingut, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi, és un home de 48 anys, nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma.

Els fets han passat a les 5.15 hores d'aquest diumenge quan una patrulla que es trobava fent tasques de seguretat ciutadana s'ha trobat una baralla al carrer De les Balears i ha comprovat que un dels implicats estava ferit molt greu per arma blanca. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat en estat crític a un centre hospitalari, on ha mort poc després. La víctima és un home de 25 anys, nacionalitat espanyola i també veí de Santa Coloma. El presumpte autor de l'homicidi ha estat detingut en el mateix lloc de la baralla.

Els Mossos de la Divisió d'Investigació Criminal, adscrits a l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord, s'han fet càrrec de la investigació per tal d'esclarir els fets. El cas es troba sota secret de sumari.

Prem per veure més contingut per a tu