Segueix-nos a les xarxes socials:

Barcelona i Lleida es troben ja en fase 3

Amb aquesta ordre, la Generalitat de Catalunya es converteix en l'autoritat competent per a l'adopció, supressió, modulació i execució de les mesures de desescalada al seu territori

Barcelona i Lleida es troben ja en fase 3

Barcelona i Lleida es troben des d'aquest dijous a la fase 3, de manera que gairebé 37 milions de persones, el 78 per cent de la població espanyola, estan ja en aquesta etapa de la desescalada.

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica aquest dijous l'ordre del Ministeri de Sanitat que incorpora les regions sanitàries de Barcelona i Lleida a la fase 3 i converteix Catalunya en unitat territorial única, amb capacitat de moviment per tota la comunitat.

La decisió s'ha adoptat "davant l'evolució epidemiològica positiva i l'oportú compliment dels criteris establerts".

Amb aquesta ordre, la Generalitat de Catalunya es converteix en l'autoritat competent per a l'adopció, supressió, modulació i execució de les mesures de desescalada al seu territori, excepte per a les vinculades a la llibertat de circulació.

Després de la incorporació de les últimes regions sanitàries catalanes a la fase 3, només queden en fase 2 les províncies de Madrid, Àvila, Salamanca, Segòvia i Sòria. E

Prem per veure més contingut per a tu