Segueix-nos a les xarxes socials:

La fiscalia demana 8 anys de presó per a l’exalcalde de Sabadell Manuel Bustos

L’escrit presentat pel ministeri públic també sol·licita 5 anys de reclusió per al seu germà Paco

La fiscalia ha presentat l’escrit d’acusació de la peça 31 del cas Mercuri de Sabadell, que investiga les presumptes irregularitats en la contractació a diverses administracions públiques. Segons va informar la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que exerceix d’acusació popular, la fiscalia demana 5 anys de presó per al llavors alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, pels delictes de falsedat documental, prevaricació i malversació de cabals públics, i 3 més pel delicte continuat de tràfic d’influències, a més de multes de 205.500 euros i 5 i 7 anys d’inhabilitació, respectivament.

També es sol·liciten 5 anys de presó per al seu germà, Paco Bustos, 5 anys d’inhabilitació especial i multa de 5.500 euros per falsedat documental, prevaricació i malversació de cabals públics.

La informació es va fer pública una vegada la jutgessa del jutjat d’instrucció número 1 de Sabadell, que instrueix el cas Mercuri, va donar per finalitzada la instrucció de la peça número 31 i va traslladar l’escrit d’acusació de la fiscalia anticorrupció. Concretament, aquesta peça investiga la contractació irregular de Marta Solé Costa i de l’exregidora socialista de Sabadell Anna Carrasco al Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.

Prem per veure més contingut per a tu