Segueix-nos a les xarxes socials:

Vídeo: El discurs del líder del PP català que aplaudeixen molts independentistes

"Aragonès ha liquidat l'1 d'octubre. Abans deia que era un referèndum vinculant, i ara resulta que era un assaig", diu Alejandro Fernández

This browser does not support the video element.

El discurs del líder del PP català que aplaudeixen molts independentistes

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, va dir dimarts que l'"acord de claredat" proposat pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, per pactar un referèndum "finiquita i liquida l'1-O". Un discurs que s'ha viralitzat a les xarxes socials, i que desenes d'independentistes crítics amb la postura d'ERC respecte el camí a la independència, subscriuen i aplaudeixen.

En la seva intervenció en el debat de política general, el líder dels populars catalans ha acusat Aragonès i els líders independentistes de "no treballar estrictament a favor de la independència", sinó "per aprofitar-se'n del somni de la independència de milers i milers de catalans".

"Vostè ha liquidat i liquidat l'1-O. Dissabte es compleixen cinc anys, cinc anys prenent els cabells a la ciutadania de Catalunya, dient-li que estàvem davant d'un referèndum definitiu i vinculant i que ja només quedava implementar-ho", va afegir

"Ara ens diu que això de l'1-O era un assaig, una performance, i que ara toca el de veritat", ha apuntat Fernández, que ha afegit: "Jo si fos independentista els enviaria a fregir espàrrecs. Ja n'hi ha prou de tanta presa de pèl".

Prem per veure més contingut per a tu