Segueix-nos a les xarxes socials:

El batlle de Montagut deixarà Esquerra però mantindrà l'alcaldia per als republicans

Narcís Ribes ha entrat en la direcció de Reagrupament però diu que

vol seguir governant sota les sigles Acord Municipal, associades a ERC

El batlle de Montagut deixarà Esquerra però mantindrà l'alcaldia per als republicansddg

Narcís Ribes, l'alcalde de Montagut i Oix, va anunciar ahir que aquesta setmana té previst donar-se de baixa com a militat d'Esquerra Republicana de Catalunya, després que aquest dissabte fos nomenat membre de la junta directiva d'un altre partit, Reagrupament Independentista, amb Joan Carretero com a president. Ribes va afegir que la seva militància en una altra formació "no té cap trascendència a nivell municipal", on el partit que encapçala, Consens pel Municipi, està vinculada a ERC a través de les sigles d'Acord Municipal. En aquest sentit, va afegir que ni ell ni els regidors del grup -tots són independents- tenen cap intenció de passar-se al grup mixt i que, si hi ha algun canvi, vindrà des de la direcció d'Esquerra. Diari de Girona va intentar posar-se en contacte ahir amb el president d'ERC a Girona, Josep Carrapiço, però no va ser possible.

Ribes, que sempre s'ha posicionat al costat de Carretero, explicava ahir que la seva militància a ERC era darrerament un tema "formal", ja que n'estava "desvinculat". Després de ser nomenat membre de la junta directiva de Reagrupament, l'alcalde vol implicar-s'hi més i aquesta setmana pensa donar-se de baixa d'Esquerra. Ja l'any passat, Ribes va ser el cap de llista de Reagrupament al congrés regional que ERC va fer a la federació de Girona, en què es va imposar Carrapiço.

Ribes va manifestar que el 2011 acabarà la seva tasca com a batlle de Montagut i Oix, càrrec que fins ara ha ocupat deu anys. Creu que la seva feina municipal "està complerta i la renovació és necessària", com defensa Reagrupament.

Prem per veure més contingut per a tu