Segueix-nos a les xarxes socials:

Centenars de gironins passen per les oficines de reclamacions municipals

Diversos ajuntaments han obert dependències perquè els afectats puguin tramitar les denúncies

Centenars de gironins passen per les oficines de reclamacions municipalscarles colomer

Centenars de gironins afectats pel temporal han passat ja per les oficines de reclamacions que molts ajuntaments i consells comarcals han habilitat per facilitar als ciutadans la feixuga tasca de reclamar a les companyies elèctriques compensacions per tot el que han perdut en estar fins a una setmana sense llum. La majoria han perdut tot el menjar que tenien a neveres i congeladors, a d'altres també se'ls ha fet malbé algun electrodomèstic i la pitjor part se l'han endut els empresaris que no han obert els negocis. Alguns ajuntaments només informen els veïns i els ajuden a omplir formularis, d'altres, com Platja d'Aro, fins i tot s'encarreguen de fer arribar les reclamacions a la mateixa companyia.

Molts ajuntaments gironins van començar ja la setmana passada a obrir les seves dependències municipals -ja sigui el propi edifici del consistori o l'oficina de turisme, per exemple- per atendre les peticions dels seus veïns que volien saber com reclamar a les seves companyies elèctriques les pèrdues que el fet d'estar sense llum els estava ocasionant.

Els ajuntaments i consells comarcals no han dubtat en posar-se al costat dels seus veïns perquè tothom pugui reclamar. Per això, han redactat formularis tipus on els ciutadans, de manera senzilla, poden explicar quantes hores han estat sense subministrament elèctric i el valor econòmic d'allò que han perdut, com el menjar de la nevera i el congelador. Els ciutadans també poden explicar quins serveis no han pogut fer servir i tenen l'opció d'aportar factures i fotografies d'allò malmès.

Prem per veure més contingut per a tu