Segueix-nos a les xarxes socials:

Educació

Es completa la connexió de tots els centres amb banda ampla

1.794 centres educatius públics de Catalunya es beneficiaran d'Internet d'alta capacitat

El Departament d'Educació de la Generalitat ha completat la connexió amb Internet d'alta capacitat a les aules de 1.794 centres educatius públics de Catalunya, que es va iniciar fa tres anys.

Aquest projecte, denominat Heura, ha suposat una inversió de 54,16 milions d'euros i compleix el compromís adoptat pel Govern català en aquest sentit l'any 2006 -segons va informar el Departament d'Educació en un comunicat.

Els 1.794 centres ja cablejats s'afegeixen als que ja comptaven amb aquest tipus d'infraestructura en el moment d'iniciar-se el projecte Heura; i als 324 centres que s'havien remodelat completament o traslladat a un edifici nou i ja tenien aquests requisits tecnològics. Segons Educació, amb la finalització del cablejat, els centres públics catalans se situen al capdavant pel que fa a equipament i infraestructures tecnològiques en el conjunt d'espais dels quals disposen. Aquest projecte permet a les escoles poder desenvolupar projectes com l'EduCAT 1x1, de ?digitalització de les aules.

Prem per veure més contingut per a tu