Segueix-nos a les xarxes socials:

Unió de Roses escull Josep A. Valdera de candidat perquè no vol Carles Pàramo

Unió de Roses escull Josep A. Valdera de candidat perquè no vol Carles Pàramodiari de girona

L'Agrupació Local d'Unió Democràtica (UD) de Roses va escollir la setmana passada en una assemblea extraordinària Josep Antoni Valdera com a cap de llista a les properes eleccions. Aquest haurà de competir amb Carles Pàramo (CDC) davant els òrgans nacionals de la Federació que hauran de decidir entre els dos candidats. Valdera entén que a les darreres eleccions CiU va tenir un mal resultat perdent un 34% dels vots respecte a les anteriors eleccions i que cal una renovació.

CiU, si s'ha produït un bon resultat, manté com a cap de llista un membre del partit (CDC o Unió) que va encaçalar l'anterior candidatura. En el cas de Roses, per Carles Pàramo, van obtenir un bon resultat perquè van guanyar i van superar el PSC que govern gràcies als pactes. Per Valdera, en canvi, perdre la majoria, i un nombre tan important de vots que va deixar la diferència amb el PSC en 100 vots no és un bon resultat. Per això entenen que calia canviar el candidat i "si CDC no renova el cap de llista, nosaltres hem considerat que ho haviem de fer", ha dit Valdera. Tot i això, assegura que respectaran la decisió de la Federació respecte al candidat i descarta presentar-se al marge de CDC.

A Vilafant, una de les poblacions on Unió encapçala la llista, Pepi Comalada ha decidit no repetir i la candidata està previst que sigui la regidora Montse Ricart.

Prem per veure més contingut per a tu