Segueix-nos a les xarxes socials:

L'atenció domiciliària de la Diputació i l'Ajuntament gironí va fer 6.886 visites el 2010

Avui s'inaugura el Centre de Teleassistència de Girona, situat al local de l'avinguda de Lluís Pericot, que acollirà el Servei Local de Teleassistència de la Diputació, l'Ajuntament de Girona i l'empresa proveïdora del servei, Televida. L'any passat, el servei d'intervenció domiciliària de Televida a Girona va realitzar 6.886 visites.

Entre les tasques d'aquesta empresa a la demarcació hi ha el seguiment d'usuaris en situació de risc o residents en habitatges aïllats quan hi ha una alerta per temperatures extremes, que el 2010 va permetre localitzar 4.508 persones en diverses situacions d'aquest tipus: durant les nevades del març, entre els dies 8 i 10 es van trobar 714 usuaris i es van gestionar 3.705 trucades; a més de mobilitzar a bombers i Protecció Civil i col·laborar per garantir el subministrament de flassades i la distribució d'aigua i aliments a persones sense calefacció, aigua i llum.

També el 2010, Televida va signar convenis pel programa de custòdia de claus amb les policies d'Olot, la Jonquera i Palafrugell -Cassà i Sarrià ja ho havien fet i aquest any s'hi ha sumat Llagostera- i amb el CTS Garroxa; en total, ara hi ha 427 claus en custòdia.

Prem per veure més contingut per a tu