Segueix-nos a les xarxes socials:

Jordi Bartrina deixa la direcció de l'Escola d'Art i Disseny d'Olot

El professor n'ha estat el màxim responsable durant 13 anys i no es presentarà a la reelecció

El director de l'Escola d'Arts i Oficis Artístics d'Olot, Jordi Bartrina, a finals d'aquest mes de juny deixarà la direcció de l'Escola Superior de Disseny i Oficis Artístics d'Olot. Bartrina no es presentarà a les eleccions que ha convocat el Departament d'Ensenyament. La previsió és que el nou director del centre sigui el professor de disseny d'interiors, Antoni López. Bartrina continuarà al centre com a professor.

Jordi Bartrina considera que durant l'actual curs ha deixat resolt el problema de manca de recursos que els alumnes d'art van denunciar al curs 2009-10. Atribueix la solució a la incorporació de professors nous que, segons ell, han renovat les il·lusions dels alumnes. La manca d'alumnes i de recursos va provocar una polèmica sobre una possible de desaparició dels estudis reglats d'escultura i pintura a Olot.

Bartrina va ser sotsdirector del 1992 al 1996 i director del 1996 al 2000. Del 2000 al 2002 en el període de la direcció de Carme Ortiz va ser sotsdirector i del 2002 al juny del 2011 ha estat director.

Es mostra satisfet de la implantació de les diplomatures de disseny d'interiors l'any 2003 , les de disseny gràfic al 2007 i de l'inici aquest any acadèmic dels graus en Disseny Gràfic i Disseny d'Interiors d'acord amb l'Espai Europeu d'Educació Superior.

També comptabilitza com a satisfacció l'ampliació de l'escola a la factoria veïna de Can Sacrest. La previsió és que l'ampliació, de la qual hi ha projecte, sigui realitat quan la Generalitat de Catalunya reprengui la inversió en els equipaments educatius.

Prem per veure més contingut per a tu