Segueix-nos a les xarxes socials:

Llagostera gaudirà dissabte de diverses activitats d'astronomia

Una animació nocturna es realitza amb motiu del dotzè aniversari de l'Agrupació Astronòmica

Llagostera gaudirà dissabte de diverses activitats d'astronomiadiari de girona

El proper dissabte 20 d'agost es realitzaran a Llagostera diverses activitats gratuïtes relacionades al món astronòmic. L'acte serà amb motiu del dotzè aniversari de l'Agrupació Astronòmica de Girona i tindrà lloc al Mas Roig II de Llagostera.

Les diferents activitats que es duran a terme s'iniciaran dissabte a dos quarts de deu de la nit, amb una caminada nocturna des de la plaça Catalunya fins al Mas Roig II i la trobada final tindrà lloc al Casino.

Aquesta caminada no tindrà una durada superior als 30 minuts, ja que a les deu hi haurà la presentació -prèvia a la projecció- de la pel·lícula Senyals del futur, protagonitzada per Nicolas Cage al Mas Roig II. Aquesta activitat estarà a càrrec de Rafael Balaguer.

Un cop s'haurà projectat el film -al voltant de les dotze de la nit-, es podrà observar el cel amb els telescopis que el públic assistent haurà de portar aquella nit.

A més, també se servirà coca, cava i refrescos per a tothom.

Tota la informació referent a les activitats es pot obtenir al web de l'Agrupació Astronòmica de Girona, on indiquen l'horari de cadascuna de les tasques i un resum extens del film Senyals del futur.

Una segona observació

Per a qui es quedi amb més ganes d'exercir com a astrònom, el proper 26 d'agost tindrà lloc una altra activitats gratuïta, a l'estany de Sils. Es tractarà d'una observació astronòmica, una activitat que alhora servirà com a taller d'aprenentatge d'utilització dels diferents telescopis que el públic assistent portarà.

Es realitzaran altres tasques com l'astronomia a ull nu, l'orientació i la identificació de constel·lacions, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu