Segueix-nos a les xarxes socials:

L'hotel Ridomar de Lloret celebra els 50 anys amb una festa

La família propietària va comprar els terrenys al 1956 i l'hotel es va acabar inaugurant el març de 1962

L'hotel Ridomar de Lloret celebra els 50 anys amb una festacarles colomer

L'Hotel Ridomar de Lloret de Mar està aquests dies de celebració, ja que fa just 50 anys que es va inaugurar. Des de llavors el negoci ha continuat ininterrompudament fins a dia d'avui. Per celebrar-ho els propietaris van organitzar ahir al vespre una festa-sopar amb un centenar de convidats, on hi va assistir el conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig.

El propietari i director actual, Joan Brugué, va voler destacar que el negoci va començar quan el 1956 els seus pares van comprar uns petits terrenys a la zona de Mas Baell de la localitat. Un moment en què en aquella zona del poble encara no hi havia cap hotel i "només hi havia conreus i vinyes", va ressaltar Brugué. Així, l'hotel es va acabar inaugurant el març de 1962. Des de llavors la instal·lació ha patit diverses renovacions, una el 1985 i la darrera, el 2006. "Amb les renovacions hem decidit apostar pel turisme de qualitat i anar deixant de banda el turisme més massiu", va destacar Brugué.

Per celebrar els 50 anys, ahir al vespre es va organitzar una festa, on hi va haver un concert i un rapsoda que relatava episodis de la història de Catalunya i un sopar posterior també a les instal·lacions de l'hotel. Hi van assistir un centenar de persones, que era l'aforament màxim.

Prem per veure més contingut per a tu