El Port engega les jornades de la gamba i l'escamarlà
El Port de la Selva va donar el tret de sortida ahir a la tarda a les terceres Jornades Gastronòmiques que enguany estaran centrades en la gamba i l'escamarlà. A mitja tarda es va presentar la programació dels actes que s'allargaran fins al 30 de juny.
La sala de ball va ser l'escenari escollit per donar a conèixer a tothom aquestes noves jornades amb uns parlaments i posteriorment la degustació.
Activitats gastronòmiques, culturals, artístiques i socials omplen la programació fins a finals de juny.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Retards de més de mitja hora a la R11 de Rodalies per una avaria entre Girona i Sant Miquel de Fluvià
-
Girona és la província amb menys mortalitat a les carreteres
-
Ratifiquen la incapacitat permanent absoluta per bulímia a un treballador de 59 anys
-
Els pagesos gironins tornen a tallar carreteres en protesta per la gestió de la sequera
Comentaris
Veure comentaris