Segueix-nos a les xarxes socials:

Set municipis de l'Alt Empordà tindran talls intermitents d'electricitat

Agullana, la Vajol, Darnius, Maçanet de Cabrenys, Boadella i les Escaules, Llers i la Jonquera patiran talls "intermitents"per la necessitat de tallar una línia de mitjana tensió a la zona de l'incendi

Fins a set municipis de l'Alt Empordà -Agullana, la Vajol, Darnius, Maçanet de Cabrenys, Boadella i les Escaules, Llers i la Jonquera- patiran durant les pròximes hores talls "intermitents" en el subministrament elèctric.

Així ho ha indicat en un comunicat Protecció Civil de la Generalitat, que atribueix aquests talls a la necessitat de tallar una línia de mitjana tensió a la zona de l'incendi per a així "garantir la seguretat en els treballs dels hidroavions" que participen el l'extinció.

Aquests talls en el subministrament -la línia és de 25.000 volts- ja han començat a produir-se i, segons Protecció Civil, tots els municipis "ja han estat avisats".

L'incendi declarat diumenge passat a la tarda segueix actiu, encara que els bombers esperen que aquest pugui entrar en fase de control durant el dia d'avui, ja ha cremat prop de 14.000 hectàrees.

Prem per veure més contingut per a tu