Segueix-nos a les xarxes socials:

Lloret reparteix un disc per les zones de càrrega i descàrrega per evitar el mal ús

És una primera fase informativa per regular el temps però en una segona no es descarten multes

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha començat una campanya informativa per poder controlar l'ús que es fa de les zones de càrrega i descàrrega i per això, està repartint entre el usuaris uns discs horaris on es controla el temps que s'hi estaciona i que es limita a la mitja hora. Cal destacar que a Lloret de Mar, aquests espais de càrrega i descàrrega estan destinats a repartidors per traslladar mercaderies en bars, restaurants, hotels i botigues.

El regidor de Mobilitat de Lloret de Mar Ignasi Riera (CiU) destacava en declaracions a l'emissora Nova Ràdio Lloret que la finalitat d'aquesta campanya informativa és controlar que no es faci un mal ús d'aquestes places i per tant, que els usuaris no superin el temps permès. I és que segons Riera, el consistori ha rebut algunes queixes perquè hi ha gent que fa un mal ús d'aquestes places i s'excedeix del temps permès.

L'Ajuntament destaca que la campanya està adreçada als usuaris potencials d'aquestes zones d'estacionament de càrrega i descàrrega. Els discos horaris es poden recollir tant a la comissaria de la policia local de Lloret de Mar, a l'Oficina d'informació i atenció al ciutadà així com als baixos de l'ajuntament.

Tot i que en aquests moments la campanya és informativa perquè només s'avisa de la necessitat de tenir el disc horari, el regidor de Mobilitat de Lloret va assegurar que és obligatori i que en una segona fase, es multarà els conductors que no la portin amb multes mínimes d'uns??? 80 euros.

Prem per veure més contingut per a tu