Míchel, Laia Palau, Marc Gasol i Dambelleh, premiats en la VIII Gala Valors en Acció

Una quarantena d’esportistes, equips i entitats de Girona han estat distingits pel joc net i l’exemplaritat

L’auditori de Girona ple de gom a gom durant la gala.

L’auditori de Girona ple de gom a gom durant la gala. / Diputació de Girona

Redacció

Redacció

Enguany, els premis de reconeixement especial Valors en Acció, que atorguen la Diputació de Girona i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, han estat per Míchel; Mahamadou Dambelleh; Laia Palau i Marc Gasol. Dels altres quaranta-un guardons que s'han repartit en la gala d’avui, la majoria han sigut els premis Targetes Verdes Valors en Acció, per als equips que han obtingut més targetes verdes durant les lligues organitzades pels consells esportius.

L’acte ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat, Anna Caula, i el president del Consell Esportiu del Baix Empordà, Xavier Coll, entre altres autoritats.

«El nostre propòsit com a administració pública és reforçar la consciència per part de tothom del fet que la pràctica esportiva ha d’anar acompanyada de comportaments cívics, de respecte a l’adversari, de feina d’equip i d’esforç», ha explicat Noguer.