Segueix-nos a les xarxes socials:

Ràdio Blanes recull en un dia 322 quilos de menjar solidari

Al llarg de tot dissabte, els oients i ciutadans van anar a portar el seu gra de sorra a la seu de l'emissora municipal

Ràdio Blanes recull en un dia 322 quilos de menjar solidaridiari de girona

L'emissora municipal Ràdio Blanes ha recollit 322 quilos d'aliments en una Jornada Solidària de recapte destinada a l'entitat Càritas. Al llarg de tot dissabte, els oients i ciutadans van anar a portar el seu gra de sorra a la seu de l'emissora municipal de Blanes i van contribuir a aquest recapte extraordinari, que ha permès recollir aliments, sobretot llet, llegums, llegums secs, arròs, conserves de peix i sucre per atendre les necessitats bàsiques d'una família.

La Jornada Solidària es va organitzar sota el lema El poc que puguis aportar és molt i val a dir que, des del moment en què es va començar a saber que es posaria en marxa el 22 de desembre, van ser molts els oients de Ràdio Blanes els que dies abans van començar a acudir a les seves dependències per saber com aportar-hi aliments. La idea de fer la recapte d'aliments va sorgir d'Antonio Martín, responsable del programa Raíces a l'emissora de Blanes.

Al llarg de tot el dissabte, a més Ràdio Blanes va oferir una programació especial amb la participació dels col·laboradors que s'encarreguen de la conducció dels espais radiofònics de l'emissora. El tret de sortida el va donar a les nou del matí amb el programa Raíces i durant la seva emissió també es va fer un seguiment del sorteig de la loteria de Nada. Entre d'altres, l'emissora també va oferir un recital de poesia dedicada al Nadal i continguts especials dels programes La Bullanga, entre moltes altres activitats.

Finalment, la Jornada Solidària va tancar-se a les vuit del vespre, amb el lliurament de tot el material recollit al president de Càritas Blanes, Salvador Serres, a càrrec de la directora de Ràdio Blanes, Joana Fernàndez, acompanyada de tots els col·laboradors i voluntaris que van fer possible que l'experiència.

Prem per veure més contingut per a tu