Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen dotze membres d'una banda dominicana que venia droga al Baix Empordà

La Guàrdia Civil comissa 1,5 quilos de cocaïna i 450 grams de marihuana durant la inspecció a tres domicilis de Sant Feliu de Guíxols

La Guàrdia Civil ha detingut dotze persones que formaven part d'una banda dominicana que venia droga al Baix Empordà. Es tracta de nou homes i tres dones, alguns dels quals tenien antecedents. Els fets van passar el 18 de desembre passat, quan agents d'aquest cos van dur a terme una operació contra el tràfic de drogues que va permetre confiscar 1,5 quilos de cocaïna i 450 grams de marihuana després de procedir a la inspecció de tres domicilis de Sant Feliu de Guíxols. Els agents també van descobrir-hi balances per pesar i manipular la doga, vuit telèfons mòbils, joies i 1.650 euros en efectiu. L'operació segueix oberta i no es descarta que hi puguin haver noves detencions.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement de l'existència d'un grup de persones que es dedicaven a la venda de cocaïna a Sant Feliu de Guíxols. Es va obrir una investigació i es va confirmar que es tractava d'una banda dominicana que feia entrar la droga a la demarcació per després distribuir-la per diferents localitats de la zona.

Els detinguts, juntament amb el material confiscat, van passar a disposició del jutge. L'operació continua oberta.

Prem per veure més contingut per a tu