Segueix-nos a les xarxes socials:

Les dones de pescadors de Palamós exposen les seves obres

La mostra acull treballs d'artesania i manualitats a la Casa del Mar, on realitzen les classes setmanalment

Les dones de pescadors de Palamós exposen les seves obresddg

La Casa del Mar de Palamós acull des del dissabte passat l'exposició d'artesania i manualitats que organitza el col·lectiu de dones de pescadors. Aquest col·lectiu participa en les classes de manualitats que un cop per setmana es realitza a la Casa del Mar i que són dirigides per la palamosina Carme Pastó.

L'exposició permet veure una àmplia mostra de pintura i dibuix, puntes de coixí, pintura sobre roba o patchwork elaborat artesanalment per la dotzena d'integrants d'aquest col·lectiu que, d'aquesta manera, se sumen un any més a la celebració de les festes que el municipi i la Confraria de Pescadors de Palamós han organitzat aquest passat cap de setmana en honor a la Mare de Déu del Carme.

La mostra va ser inaugurada el passat dissabte a les set de la tarda en un acte que va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Palamós, Maria Teresa Ferrés, i del patró major de la Confraria de Pescadors de la vila, Francesc Benaiges. Aquesta exposició romandrà oberta al públic a la Casa del Mar (plaça de La Catifa) cada dia i fins al proper dissabte, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

Prem per veure més contingut per a tu