Segueix-nos a les xarxes socials:

Lloret destina 40.000 euros en ajudes per material escolar

La dotació, fruit de les negociacions d'ICV-EUiA amb l'equip de govern, anirà al "sistema de reciclatge"

Lloret destina 40.000 euros en ajudes per material escolardiari de girona

L'Ajuntament de Lloret de Mar destinarà per aquest curs prop de 40.000 euros en ajudes per a llibres i material a les diferents escoles i instituts del municipi. És la primera vegada que el consistori designa una partida dels pressupostos a aquests tipus d'ajuts i ha estat fruit d'un pacte entre l'equip de govern i ICV-EUiA de Lloret.

Segons va explicar ahir el regidor d'Ensenyament, Ignasi Riera, els diners es reparteixen en funció del nombre d'alumnes i van íntegrament destinats al "sistema de reciclatge que cada centre utilitza" que gestiona els llibres i material escolar. L'objectiu és facilitar el que anomenen una "socialització del material" que té com a funció igualar el material que tenen tots els alumnes així com procurar-ne el manteniment. Tot, "amb la supervisió dels professors i amb l'ajut dels pares", afegeix Riera. Malgrat això, cada centre escolar decidirà com gestionar aquests diners i des d'ICV s'espera que aquests ajuts "arribin el més ràpid possible a les famílies que ho necessiten", van assegurar ahir a través d'un comunicat.

Segons les xifres facilitades ahir pel grup municipal d'ICV-EUiA, les quantitats aniran repartides de la següent manera: Escola Esteve Carles un total de 2.587,04 euros, per a la Pere Torrent un total de 6.377,62 euros, per a la Pompeu Fabra 7.367,44 euros, per a l'Àngles Alemany 7.198,72 euros mentre que l'Institut Escola tindrà fins a 4.319,23 euros.

D'altra banda, quant als instituts, el de Coll i Rodés té una quantitat assignada de fins a 5.579 euros, el de Rocagrossa 4.285,34 euros i Institut escola 2.283,34 euros més. En total, la xifra ascendeix a 39.997,89 euros.

Prem per veure més contingut per a tu