Segueix-nos a les xarxes socials:

La Diputació destina 90.000 euros a cobrir despeses de 9 centres d'educació especial

La Diputació ha acordat amb el Departament d'Acció Social destinar 90.000 euros per cobrir el finançament de les despeses de manteniment de nou centres docents d'educació especial. Aquesta subvenció s'adreça anualment a ajuntaments i entitats gironines sense finalitats lucratives.

En concret, la Diputació hi aporta 60.000 euros repartits entre cinc ajuntaments gironins que gestionen els centres d'educació especial La Maçana, de Salt; el Ventijol, de Blanes, el Ramon Suriñac, de Ripoll; el Mare de Déu del Mont, de Vilafant; Font de l'Abella i Palau, de Girona. Cadascun d'aquests centres especials rep, aproximadament, una subvenció de 10.000 euros.

D'altra banda, la Diputació de Girona també subvenciona les despeses de manteniment de tres centres educatius i entitats sense finalitats lucratives: el Mare de Déu del Carme, de la Fundació Els Joncs; el Consorci Sant Gregori, i el CEE Juan XXIII, de l'Associació de discapacitats intel·lectuals Integra de la Garrotxa. Cadascun d'aquests centres rep una quantitat aproximada a 10.000 euros.

Prem per veure més contingut per a tu