Segueix-nos a les xarxes socials:

L'alcalde d'Olot pregunta per la variant al subdelegat del Govern

Els dos representants polítics també vantractar temes relacionats amb el turisme

L'alcalde d'Olot pregunta per la variant al subdelegat del Governdiari de girona

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas (CiU) -el dimarts (29 de setembre)-, es va reunir amb el subdelegat del govern de l'Estat a Girona, Juan Manuel Sánchez Bustamante. Fonts de l'Ajuntament d'Olot han apuntat que l'alcalde va reclamar una resposta a les al·legacions presentades per l'Ajuntament al recorregut de la part de la variant d'Olot que correspon a l'Estat i a projectes túristics vinculats als volcans. Les mateixes fonts han indicat que Corominas va reclamar la idea final del pas per l'Hostal del Sol.

Els veïns d'aquest barri perifèric situat a la pujada de la muntanya de la Cantina en direcció a Sant Joan de les Abadesses són partidaris d'un túnel que no afecti els seus habitatges. Pel que fa al turisme i els volcans, l'Ajuntament té la intenció de dur a terme un parc dels volcans.

El subdelegat ha informat que "l'alcalde d'Olot m'ha exposat temes referents a la seva ciutat i des de la Subdelegació hem manifestat la nostra predisposició a treballar plegats en benefici de la ciutat d'Olot i dels seus veïns". Ha precisat que la Subdelegació sempre ha estat disposada a ajudar els municipis.

Prem per veure més contingut per a tu