Segueix-nos a les xarxes socials:

Diari de Girona regala cinc dècims de la Loteria de Nadal

Queden pocs dies per al sorteig de la Loteria de Nadal, un dels que més gent espera cada any. Diari de Girona i Loteria El Negrito volen ajudar-vos a viure més intensament la jornada del 22 de desembre. Per això, lliurarem cinc dècims del número 25.295 entre tots els lectors que deixin un comentari a la notícia «Amb qui compartiries el premi de la Loteria de Nadal?», que podeu trobar a www.diaridegirona.cat

Per optar a un dels cinc dècims que regalem només cal registrar-se i deixar el comentari. Cada participant només pot deixar un comentari al dia per registre i IP i només optarà a un dècim com a guanyador. Teniu temps de participar fins al proper divendres a les 12 del migdia. Aquell mateix dia farem un sorteig entre tots els participants que, a les cinc de la tarda, publicarem a la nostra pàgina web i als nostres perfils a Facebook i Twitter.

El proper 22 de desembre, la pàgina web de Diari de Girona seguirà el minut a minut del sorteig de la Loteria de Nadal. Publicarem els premis principals i un cop acabat el sorteig habilitarem un buscador que permetrà a tots els lectors consultar si els seus números han estat premiats.

Prem per veure més contingut per a tu