Segueix-nos a les xarxes socials:

Vint sancions l'any passat a Banyoles per no recollir les defecacions dels gossos

L'Ajuntament engega una nova campanya en la que donarà uns instruments anomenats «Canny Box»

La Policia Local de Banyoles va tramitar durant l'any passat 20 sancions a propietaris de gossos que no recollien les defecacions dels seus animals de companyia a la via pública. Les multes per aquestes infraccions són de 300 euros.

L'Ajuntament de la capital del Pla de l'Estany ha donat a conèixer aquestes dades en l'acte de presentació de la nova campanya de sensibilització i civisme per combatre aquesta problemàtica. Es tracta d'un projecte innovador que no s'ha utilitzat mai en cap altra ciutat i que s'anomena 'Canny Box'.

Un invent de l'empresari banyolí Narcís Casteis que es basa en un recollidor de defecacions format per un recipient i una paleta- totalment biodegradables i que es poden llançar al contenidor gris, de rebuig. El projecte és una prova pilot puntual i els recollidors es podran recollir a l'Oficina de Turisme de Banyoles i l'Oficina d'Atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Banyoles. Està previst que s'entreguin uns 150 recollidors de forma gratuïta.

Durant els darrers anys, el consistori banyolí ha portat a terme diverses campanyes de sensibilització per combatre aquesta mena d'incivisme arran de les queixes recurrents que rebien des del consells de barri de Banyoles.

Prem per veure més contingut per a tu