La temporada de la trumfa de la Vall de Camprodon arriba a dinou restaurants
La trumfa de la Vall de Camprodon és la protagonista d'una nova campanya gastronòmica que acolliran dinou restaurants del Ripollès. La temporada gastronòmica de la trumfa aplega una desena d'establiments del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon i nou més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès, que fins al 2 d'octubre presentaran les seves propostes culinàries centrades en la trumfa conreada per la cooperativa ramadera de Molló.
Participen a la cita gastronòmica, que arriba a la desena edició, els restaurants: El Pont 9 (Camprodon); Fonda Xesc (Gombrèn); Hotel Grèvol (Llanars); Hotel Calitxó i restaurant El Costabona (Molló); Can Jordi i Les Planes (Espinavell); Hotel Els Caçadors (Ribes de Freser); Ca l'Anna de Ventolà (Ventolà); Fonda Rigà (Tregurà); Hostal Can Tiranda i els restaurants Can Jepet i Pirineu (Setcases); el Restaurant Càmping Els Roures (Sant Pau de Segúries); Casa Rudes (Sant Joan de les Abadesses); La Taverneta, Solana del Ter, Snack Bar Ramon i Can Guetes (Ripoll).
Més a Comarques
-
Retards de més de mitja hora a la R11 de Rodalies per una avaria entre Girona i Sant Miquel de Fluvià
-
Girona és la província amb menys mortalitat a les carreteres
-
Ratifiquen la incapacitat permanent absoluta per bulímia a un treballador de 59 anys
-
Els pagesos gironins tornen a tallar carreteres en protesta per la gestió de la sequera