Segueix-nos a les xarxes socials:

Campdevànol promou la salut cardiovascular entre els habitants del Ripollès

Els especialistes en Rehabilitació Cardíaca de l'hospital de Campdevànol han organitzat accions per conscienciar la població de la importància de tenir cura de la salut cardiovascular. Amb aquest objectiu, i en el marc de les caminades per l'envelliment actiu, muntaran un estand per donar informació els dies que es duran a teme les caminades a Camprodon (el 21 de setembre), Sant Joan (el 22 de setembre), Campdevànol (també el 22 de setembre) i Ripoll (el 23 de setembre).

Des de l'estand, els especialistes de l'hospital proporcionaran informació de prevenció de malalties cardiovasculars, ajudaran tots aquells que s'hi acostin a valorar els seus factors de risc i els ajudaran a resoldre tots els dubtes que puguin tenir sobre les malalties del cor.

Es farà especial èmfasi en la prevenció i en la importància de mantenir un estil de vida saludable per tenir cura de la salut. Aquesta iniciativa es durà a terme amb el suport de l'associació RipollèsCor i de Benestar Social.

Un dels objectius estratègics de l'hospital de Campdevànol és promoure l'educació sanitària de la població del Ripollès i potenciar els hàbits de vida saludables, és per això que es participa en iniciatives com la de fomentar la salut cardiovascular, recorda el centre del Ripollès.

Igualment, s'han dut a terme altres accions d'aquest tipus, com tallers informatius a les escoles sobre dieta saludable, activitats per ajudar a deixar de fumar, xerrades sobre primers auxilis i moltes més.

Prem per veure més contingut per a tu