Segueix-nos a les xarxes socials:

Uns 50 equips de ciclistes participaran en l'Oncobike

El repte esportiu de l'Oncolliga a la Vall de Llémena recaptarà uns 25.000 euros contra el càncer

Uns 50 equips de ciclistes participaran en l'OncobikeOriol Batista.

Cinquanta equips de cicilistes participaran el dia 12 de novembre en la primera edició de l'Oncobike, un nou repte esportiu i solidari que impulsen conjuntament la Fundació Oncolliga Girona i l'empresa Klassmark en paratges de la Vall de Llémena. La prova, que segueix una dinàmica similar a la de la cursa Oncotrail, s'adreça als amants de la bicicleta de muntanya; es disputa per relleus i no és competitiva. Per a poder-hi participar, cada equip de ciclistes ha de fer un donatiu de 500 euros a la Fundació Oncolliga Girona i, per tant, amb els 50 equips que hi ha inscrits, es recaptaran com a mínim 25.000 euros.

El període d'inscripcions es va tancar diumenge passat, 23 d'octubre, però el termini per a fer les donacions estarà obert fins al pròxim 10 de novembre. Els diners recollits es destinaran íntegrament a finançar millores en els dos pisos-residència que la Fundació Oncolliga té al barri de Sant Pons de Girona, a tocar de l'hospital Josep Trueta de Girona.

Aquest servei de pisos-residència posa a l'abast de les famílies dels malats de càncer que preveuen una llarga hospitalització una habitació prop del centre sanitari de manera gratuïta. Els pisos es van adquirir els anys 1998 i 2006 i l'entitat té previst fer-hi algunes millores per tal de fer-los més acollidors i confortables, com ara pintar, actualitzar mobiliari, matalassos i parament de la llar, i adquirir dos televisors nous. El pressupost total d'aquestes millores és d'aproximadament 20.000 euros.?

Sant Gregori acollirà la sortida i l'arribada de la prova, que recorrerà 200 quilòmetres pels camins i corriols de la Vall de Llémena amb un desnivell positiu de 5.750 metres. El temps màxim per a completar el recorregut en bicicleta és de 20 hores i els organitzadors estimen que els primers a arribar a la línia de meta a Sant Gregori ho faran amb un temps aproximat de 10 hores.

Prem per veure més contingut per a tu