Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Obra Social «La Caixa» inverteix en la lluita contra l'exclusió social de Salt

L'Obra Social «La Caixa» inverteix en la lluita contra l'exclusió social de SaltLa Caixa

El programa Obra Social La Caixa destinarà 21.880 euros a l'Associació Centre Labouré de Salt, coneguda com La Casita, en la lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social. Un centenar de veïns de la vila, doncs, rebran ajut per afavorir una vida independent.

El projecte socioeducatiu La Casita treballa contra el fracàs i l'absentisme escolar de Salt. L'entitat dona suport als infants, joves i les seves famílies per cobrir el buit generat per la saturació dels centres educatius i les mancances dels seus nuclis familiars. El projecte busca resoldre les necessitats educatives i socials, donar suport educatiu, combatre el fracàs escolar i millorar la convivència i cohesió social dels usuaris i famílies.

El desenvolupament integral i la igualtat d'oportunitats és l'objectiu de la fundació solidària de La Caixa, que concedeix ajudes a projectes d'entitats socials d'arreu de l'Estat. Dels 126 projectes seleccionats en aquesta convocatòria a tot l'Estat, se'n beneficiarà aquesta entitat que actua a la demarcació de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu