Segueix-nos a les xarxes socials:

Investiguen si els últims robatoris en benzineres són obra dels mateixos lladres

A Pau, Sant Jordi i Figueres s'ha utilitzat un «modus operandi» similar · Els delinqüents van amb casc, passamuntanyes i es mouen amb moto

Investiguen si els últims robatoris en benzineres són obra dels mateixos lladres

Els Mossos d'Esquadra investiguen si darrere dels últims atracaments en benzineres hi ha els mateixos lladres. I és que en tres dels robatoris més recents que s'han conegut, hi ha dos homes implicats i, en tots ells, van en moto i no exhibeixen cap arma però sí que li diuen al treballador atracat que en porten.

Aquests robatoris serien els que es van perpetrar aquesta setmana en benzineres de Pau i Figueres i el del dimarts de la setmana passada, 22 d'agost, a Sant Jordi Desvalls.

Els Mossos busquen els dos homes que han perpetrat els robatoris i que segons van captar les imatges de la benzinera de Sant Jordi Desvalls conduirien un escúter negre. I els lladres van equipats amb cascs i passamuntanyes. El casc que porta un dels lladres és de color blau i blanc, tal i com s'aprecia també a la imatge captada a Sant Jordi.

El modus operandi dels lladres és similar: un dels lladres entra amb casc i passamuntanyes, arracona el treballador i li demana els diners.

En el cas de Pau, que va tenir lloc aquest dimarts, el segon implicat es va quedar a la moto per poder fugir.

En canvi, durant l'atracament de Sant Jordi Desvalls, l'individu que anava amb casc i passamuntanyes, després que el seu company amenacés el treballador de la benzinera, també va entrar. Es tracta d'un home amb casc negre i vestit amb roba del mateix color, el qual va dirigir-se ràpidament cap al taulell de la gasolinera i va anar directament al calaix. En total, va aconeguir fins a 800 euros. Tot seguit ambdós van fugir.

A Figueres també van robar en una benzinera aquest dilluns i el vehicle també era un escúter i un dels atracadors també anava amb un casc similar al dels motoristes, segons va informar l'ACN.

Prem per veure més contingut per a tu