Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen el lladre que va atracar, colpejar i agredir sexualment una veïna de Flaçà

Els Mossos d'Esquadra arresten l'home tres mesos després de l'atac, en un restaurant d'Estanyol

Els Mossos d'Esquadra han detingut en un restaurant d'Estanyol (Bescanó) el lladre que presumptament va entrar a robar a casa d'una veïna de Flaçà a qui, el 6 de juliol, va colpejar i va agredir sexualment. L'acusat, de 24 anys, va entrar a presó després que ahir al matí declarés davant del jutge.

L'àrea d'Investigació Criminal dels Mossos (AIC) buscava el sospitós, que va poder escapar del lloc dels fets a peu després de despistar la policia en una riera. A més d'agredir sexualment la dona, també va colpejar-la i li va robar diners, joies i diversos aparells electrònics. El lladre va entrar a l'habitatge aprofitant que la porta que dona al pati posterior estava oberta. Anava armat amb un ganivet i va actuar amb inusitada violència contra la víctima, que té uns 60 anys.

El lladre va aconseguir escapolir-se dels agents camp a través, aprofitant que la casa es troba aïllada del nucli urbà. Més tard, va despistar els policies ficant-se a dins d'una riera.

Des d'aleshores els agents de l'AIC dels Mossos d'Esquadra li han estat seguint els passos, fins que aquest dijous, 5 d'octubre, el van poder detenir. Després de passar dos dies a la comissaria, ahir el jutge el va enviar a la presó de forma preventiva.

Tot plegat es remunta al 6 de juliol, quan el lladre va entrar a la casa de la víctima tot aprofitant que la porta del pati del darrere estava oberta. Un cop a dins, i armat amb un ganivet, l'home va amenaçar la propietària que estava asseguda al sofà, posant-li l'arma al coll. La víctima estava sola en aquell moment, ja que el seu marit havia sortit.

Després d'exigir-li que li donés els diners i articles de valor, l'assaltant va colpejar la dona, a qui va provocar diversos morats, i la va agredir sexualment. De la casa va fugir amb diversos aparells electrònics, entre ells una tauleta, un ordinador i un telèfon mòbil. També es va emportar diners -una quantitat propera als 60 euros- i diverses joies propietat de la víctima.

Prem per veure més contingut per a tu