Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen el conductor que va atropellar mortalment una persona que esperava l'autobús a Sant Joan les Fonts

El conductor va donar positiu en alcoholèmia. Va envestir les dues persones que caminaven per una vorera en direcció a una marquesina

Detenen el conductor que va atropellar mortalment una persona que esperava l'autobús a Sant Joan les FontsX.V.

Un home d'entre 30 i 33 anys va morir en un accident de trànsit i una dona va resultar ferida de gravetat ahir a la tarda a la urbanització de la Roureda, al sector de la Canya, al terme de Sant Joan les Fonts. Els afectats són mare i fill. El sinistre es va produir cap a dos quarts de set de la tarda, quan un vehicle tot terreny va sortir de la carretera i va envestir els dos vianants, que caminaven per una vorera que passa entre la carretera i una zona verda. El conductor del vehicle, un jove de 23 anys, ha sigut detingut després de donar positiu en alcoholèmia, superant els 0,50mg/l i ahir al vespre estava ingressat a l'hospital d'Olot amb ferides de poca gravetat.

El lloc de l'accident està situat al quilòmetre 84 de la N-260 en direcció a Llocalou (Vall de Bianya) a pocs metres de la cruïlla de la urbanització la Roureda i al costat d'una marquesina d'autobusos. La marquesina va quedar completament destruïda. Prop del lloc dels fets hi ha un pas de vianants i un semàfor.

La dona va haver de ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat molt greu. El conductor, d'uns 23 anys, va ser traslladat a l'hospital d'Olot amb lesions de poca gravetat.

Al lloc dels fets hi van anar 2 ambulàncies, 4 vehicles de bombers i els Mossos d'Esquadra. L'accident no va afectar el trànsit de la N-260, perquè els sinistre va quedar situat al costat de la carretera i els vehicles d'emergències es van poder ubicar en les vies d'entrada a la urbanització. La zona on va tenir lloc l'accident ha estat escenari d'altres sinistres amb resultats fatals. És l'inici d'una recta d'una desena de quilòmetres voltada de zones urbanitzades.

Prem per veure més contingut per a tu