Segueix-nos a les xarxes socials:

Jutgen un home acusat d'estafa per haver-se fet passar per un fals psicòleg

L'acusat, amb l'ajuda d'un altre soci, va convèncer la víctima per invertir 130.000 euros en una societat fictícia

La secció tercera de l'Audiència va jutjar ahir un home acusat d'estafar una veïna de Girona fent-se passar per un fals psicòleg. També l'hauria convençut -amb l'ajuda d'un soci- per invertir una suma de 130.000 euros en una societat fictícia.Els fets es remunten a sis anys enrere, al 12 de gener del 2012, quan la víctima, aconsellada per la seva germana, va acudir a la suposada consulta de l'acusat, primer ubicada al carrer Mestre Francesc i Civil i posteriorment al carrer Costa Brava.

Tal com relaten els escrits de la fiscalia, l'home «mogut per un ànim d'obtenir benefici econòmic i despistar el tràfic jurídic» va fer creure a la víctima que exercia la professió de psicòleg, malgrat que no disposava «de cap titulació que l'habilités per tal d'exercir aquesta feina ni rebre clients a la consulta». El fiscal també assegura que «aprofitant les circumstàncies» amb l'ajuda d'un altre soci van aconseguir que la víctima invertís una quantitat de 30.000 euros en una suposada societat fictícia.

Posteriorment, a través del mateix sistema que havien utilitzat la primera vegada, van tornar a enganyar-la, però aquesta vegada amb una xifra molt superior de gairebé 100.000 euros.

Per tots els motius exposats als escrits del ministeri fiscal, s'acusa el fals psicòleg i el seu soci d'un delicte d'estafa pel qual demana quatre anys de presó per cadascun dels homes i una multa de 4.050 euros (cosa que equival a una quantitat de 15 euros per dia durant un període de 9 mesos).

Prem per veure més contingut per a tu