Segueix-nos a les xarxes socials:

Doten amb trenta nous llits hidràulics el sociosanitari Palamós Gent Gran

Un acord amb l'Obra Social La Caixa permetrà renovar part del mobiliari, valorat en 45.000 euros

Doten amb trenta nous llits hidràulics el sociosanitari Palamós Gent Granssibe

L'Obra Social la Caixa i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE) han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració per a la compra de 30 llits hidràulics per al centre sociosanitari i residència assistida Palamós Gent Gran, valorats en 45.000 euros.

Amb l'acord es podran substituir 30 llits que han quedat obsolets des de l'obertura del centre, el 2005, i ajudaran a la renovació dels 165 llits disponibles. El 2017 ja se'n van canviar deu i el 2019 es continuarà amb la progressiva introducció de millores estructurals del centre.

Tot i que sempre hi ha hagut una relació de col·laboració amb l'entitat financera per d'altres projectes més petits i sobretot relacionats amb activitats socioculturals del centre, aquest 2018 és el primer cop que la col·laboració s'emmarca en canvis més estructurals i de més envergadura, remarca el SSIBE, que també gestiona l'hospital de Palamós i diversos centres d'atenció primària de la comarca.

El conveni l'han signat Lluís Puig, president dels Òrgans de govern dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, i Joaquim Macià, Director d'institucions de la territorial Catalunya de CaixaBank.

Prem per veure més contingut per a tu