Segueix-nos a les xarxes socials:

Dinar pel 30è aniversari de la Fundació Autisme Mas Casadevall

Se celebrarà dissabte a Banyoles i hi assistiran 240 persones, entre elles el president de la Generalitat

La Fundació Autisme Mas Casadevall, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), celebra dissabte un dinar de germanor a Banyoles per commemorar el seu trentè aniversari.

L'acte de celebració serà al restaurant La Carpa i hi assistiran unes 240 persones, entre les que hi haurà el president de la Generalitat, Quim Torra; el delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila; o la delegada de Treball, Afers Socials i Família, Marta Casacuberta. Entre d'altres, també hi assistiran els propietaris de les empreses Monter, Costa Brava i Abras, patrocinadorse de l'entitat de Serinyà.

L'acte estarà conduït per la presentadora Helena Garcia Melero i s'hi passarà un vídeo de vuit minuts amb el dia a dia de Mas Casadevall fet expressament per commemorar les tres dècades de la fundació, que té com a lema «Educant una conducta independent».

Sorteig

Entre d'altres activitats, hi ha previst el sorteig del quadre Girona, cedit pel pintor Lluís Boschmartí, i que s'exposarà al restaurant juntament amb altres quadres, que es podran comprar. En el sorteig, conduït per Garcia Melero i la també periodista Ester Bertran, també se sortejaran una escultura, un lot de productes fet al Mas i un dinar per quatre persones al Restaurant del Mas.

Prem per veure més contingut per a tu