Segueix-nos a les xarxes socials:

Creu Roja reconeix el compromís social de sis empreses de Girona

Creu Roja reconeix el compromís social de sis empreses de Gironacreu roja

La Creu Roja de Girona va reconèixer ahir la responsabilitat social corporativa de les empreses gironines que han dut a terme accions que han beneficiat unes 470 persones. L'entitat, en el marc dels programes Incorpora de la Fundació Bancària La Caixa i Un Repte Social Empresarial, va organitzar ahir un acte per reconèixer el compromís social amb Creu Roja de sis de les noranta empreses gironines amb qui col·labora per fomentar l'ocupació i garantir la igualtat de tracte i d'oportunitats.

En aquesta edició, les empreses reconegudes han estat Viñolas Metall, Mascotrans Logístic, Bauhaus, Distribuïdora Internacional Alimentària, el Gremi de carnissers i xarcuters artesans de les comarques giroines i Horno de San Juan.

La trobada, que es va realitzar a la sala d'actes del CaixaForum Girona, va servir per visibilitzar les aliances de Creu Roja amb l'empresariat gironí.

Va comptar amb les intervencions del coordinador de la Xarxa Incorpora, Roger Casero; el director de PlayBrand, Xevi Montoya, i la referent de cooperació empresarial i RSC del servei d'ocupació de Creu Roja a Girona, Verònica Fernández.

Prem per veure més contingut per a tu