Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un conductor begut a Quart per manipular la placa de matrícula i voler marxar sense pagar d'una benzinera

Els treballadors de l'establiment l'han retingut fins a l'arribada dels Mossos

Detenen un conductor begut a Quart per manipular la placa de matrícula i voler marxar sense pagar d'una benzineraMossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui un conductor begut a Quart per manipular la placa de matrícula i intentar marxar sense pagar d'una benzineraEls treballadors de l'establiment l'han retingut fins a l'arribada dels Mossos.

L'home, de 60 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de Cassà de la Selva ha quedat arrestat com a presumpte autor d'un delicte de falsedat documental i una falta d'estafa. També se l'ha denunciat com a presumpte autor d'una infracció administrativa per conduir sota els efectes de l'alcohol. I és que ha donat 0,36 mg/l en la prova d'alcoholèmia

Els fets han passat cap a les nou del matí d'avui en una benzinera de la carretera de Girona a Quart, quan un conductor ha volgut marxar sense pagar i, a més, duia la placa de matrícula tapada amb cinta aïllant.

En arribar, els agents de la comissaria de Girona han comprovat que els treballadors de l'establiment l'havien retingut fins a l'arribada de la policia.

A més, han vist que l'home podia trobar-se sota els efectes de l'alcohol i, en fer la prova d'alcoholèmia ha donat un resultat positiu de 0,36 mg/l en aire expirat, superior al límit màxim que en aquest cas és de 0,25 mg/l.

Finalment els mossos l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte de falsedat documental, una falta d'estafa i l'han denunciat per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

El detingut, que no tenia antecedents, declararà davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit.

Prem per veure més contingut per a tu