Segueix-nos a les xarxes socials:

Cremen sis contenidors durant la matinada a Figueres i Sarrià de Ter

Els Bombers van actuar la passada matinada en diversos incendis de contenidors a Figueres i Sarrià de Ter. En total es van veure afectats sis recipients d'abocar deixalles.

A Figueres hi va haver dos incendis i van destrossar quatre contenidors, tres dels quals situats al carrer de Borrassà, a l'altura del número 28. Els Bombers s'hi van desplaçar pels volts de tres quarts de dues de la matinada i ràpidament van apagar el foc. A tres quarts de tres, van rebre un altre avís per anar a prop del camp de futbol, per un altre incendi. En aquest cas, d'un contenidor metàl·lic destinat a reciclar envasos.

A Sarrià de Ter, a la mateixa hora es va declarar també un incendi de contenidors. El foc va obligar a mobilitzar una dotació dels Bombers fins al carrer Ripollet, amb la cruïlla del carrer Firal. Aquí hi va cremar un contenidor de paper i un de matèria orgànica. A causa de les flames, també es va veure afectada la tanca de bruc d'un jardí d'una casa. Les flames van ser ràpidament sufocades pels Bombers.

Prem per veure més contingut per a tu