Segueix-nos a les xarxes socials:

Pals desmenteix que s'hagi produït una «tala massiva» d'arbres

L'oposició va denunciar que s'havia fet durant l'estat d'alarma, i el govern respon que són les restes del «Gloria»

Pals desmenteix que s'hagi produït una «tala massiva» d'arbresajuntament de pals

L'Ajuntament de Pals ha desmentit que s'hagi produït una tala «massiva» d'arbres al paratge de Rodors i als Jonquers durant l'estat d'alarma, tal com va denunciar el passat 2 de maig l'oposició municipal (Compromís amb Pals i PSC) en una instància en la qual «insinuava motivacions urbanístiques» per part de l'equip de govern (JxPals i ERC).

En un comunicat, el consistori aclareix que es va encarregar un expedient administratiu per investigar els fets. Segons el document, la «tala» denunciada feia referència a restes vegetals apilonades a les instal·lacions del Golf de la Platja de Pals, que es van generar després d'una «poda de branques i de la retirada d'arbres caiguts» pel pas del temporal Gloria a finals de gener. Feines que, segons l'Ajuntament, són «necessàries per mantenir aquest espai esportiu en condicions i reduir el risc de foc».

A més, en el document municipal també s'especifica que les tasques es van fer després del temporal Gloria i que durant l'estat d'alarma es van transportar les restes a una empresa generadora d'electricitat. «Lamentem que s'utilitzi la mentida per manipular els fets», conclou el comunicat.

Prem per veure més contingut per a tu