Segueix-nos a les xarxes socials:

Les últimes pluges deixen prop de 70 litres Vilobí, 45 d'ells van caure en mitja hora

Aquesta tarda es poden produir noves precipitacions en punts de l'interior de Girona

This browser does not support the video element.

Una forta tempesta de calamarsa i vent afecta part de l'Alt Empordà

Les últimes pluges

L'episodi d'ahir que també s'ha estès fins avui a la matinada, ha deixat registres destacats sobretot a la comarca de la Selva, la Garrotxa i el Ripollès.

L'acumulat d'aigua més destacat -fins avui a les 10:30 hores- és el de Vilobí amb 69,1 litres. A pocs quilòmetres de la població selvatana, a Santa Coloma de Farners també s'ha registrat el segon rècord, amb 46,4 litres. El Meteocat destaca que d'aquests litres, 14,6 litres van caure en només 10 minuts.

A la resta de la geografia gironina també hi ha hagut registres destacables. A la Vall d'en Bas han caigut 39,9 litres o a Molló, 34,3. En aquesta última localitat ripollesa, s'ha de dir que 12,6 litres van caure en només mitja hora.

A la Garrotxa, avui la capital, s'ha despertat amb un arbre de grans dimensions caigut al Parc Nou. A Olot, segons les dades del Meteocat, s'han registrat 31,4 litres en les darreres hores.

A l'Alt Empordà, com avui informa Diari de Girona, també es va donar una situació de temporal poc habitual. A Bàscara la forta tempesta, acompanyada de calamarsa i vent va afectar el municipi i el seu entorn.Bàscara Fonts municipals, asseguren que van caure 24 litres en només uns 10 minuts a la zona de Calabuig. A la zona on l'esclafit va ser més intens van caure 50 litres en 10 minuts. Aquest vendaval i calamarsa va fer caure diversos arbres i un d'ells va afectar una línia elèctrica de mitjana tensió deixant fins a 2.000 abonats afectats.

Més pluja a la tarda

Aquesta tarda es poden produir noves precipitacions en punts de l'interior de Girona. segons informa el Meteocat.

De cara el cap de setmana, tornen a pujar les temperatures i farà molt de sol

Prem per veure més contingut per a tu