Segueix-nos a les xarxes socials:

El Govern s'oblida de canviar al DOGC el tipus de confinament

En la resolució que va publicar ahir al matí es mantenia «per error» el tancament per municipis

En la resolució sobre les restriccions per la covid-19 que va publicar ahir al matí el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya es mantenia per «error» el tancament per municipis que en realitat passarà a ser comarcal a partir de dilluns. Fonts de la Conselleria de Salut van indicar que l'error es corregiria a la tarda. Per tant, no tindrà cap efecte en la planificació prevista.

A la primera versió, en el punt tres, dedicat a la limitació de la mobilitat dins del territori de Catalunya, l'apartat 1 establia que «quedava limitada l'entrada i sortida de persones de cada municipi», quan en realitat havia de dir que «quedava limitada l'entrada i sortida de persones de cada comarca». Ahir a la tarda la resolució ja estava canviada.

La lleu millora de l'evolució epidemiològica del coronavirus a Catalunya ha fet que el Govern modifiqués el seu pla de desescalada inicial i suavitzés les restriccions a partir del dilluns 8 de febrer i durant 14 dies.

A més de passar del tancament municipal al comarcal, a partir de dilluns s'allarga una hora l'obertura de la restauració en els dos torns que actualment estan permesos.

Prem per veure més contingut per a tu