Segueix-nos a les xarxes socials:

Olmedo crida a accelerar la vacunació per poder reactivar l'economia

La presidenta del PP gironí es va reunir ahir amb empresaris i comerciants de l'Alt Empordà

Olmedo crida a accelerar la vacunació per poder reactivar l'economiapp

Representants del PP a les comarques gironines, encapçalats per la seva presidenta, Maria Àngels Olmedo, van reunir-se ahir amb empresaris i membres del sector comercial i turístic de l'Alt Empordà, per tal de fer un balanç de l'afectació pel tancament dels accessos secundaris a França. Segons va poder constatar Olmedo, «la davallada d'ingressos ha estat dramàtica». «Estem parlant d'una baixada de facturació de fins a un 70% en alguns sectors», va lamentar.

En aquest context, Olmedo va destacar la importància de poder vacunar la població el més aviat possible. «Així es podrà tornar a activar la mobilitat i tot el que comporta», va defensar. Tot i això, la líder del PP gironí es va mostrar molt crítica amb el ritme de vacunació: «Cal recordar que l'objectiu era tenir el 70% de la població vacunada abans del mes d'agost, però a dia d'avui està molt lluny de poder complir-se. Només tenim un 20% de la població vacunada amb la primera dosi», va subratllar.

D'altra banda, Olmedo va recordar que «està creixent molt el nombre de famílies amb greus problemes econòmics», i creu que això «només es pot combatre amb un pla de xoc per reactivar l'economia i els llocs de treball». «No és suficient donar només ajudes puntuals, sense criteri», va considerar, tot afegint que les restriccions han provocat «un mal irreparable» en alguns sectors.

Prem per veure més contingut per a tu