Presenten el vi escumós català més ben valorat
Pepe Raventós, viticultor, enòleg i director del celler Raventós i Blanc de Sant Sadurní d’Anoia, ha presentat aquesta setmana a un grup de restauradors gironins el seu vi Mas del Serral 2009, que ha rebut 99 punts sobre 100 a la revista britànica Decanter, la qual cosa el converteix en el vi escumós català i espanyol més ben valorat en la història en una publicació internacional. En un acte celebrat a la masia d’El Celler de Can Roca, Raventós va explicar el projecte que hi ha al darrere del vi Mas del Serral, que va arrencar l’any 2001 i per al qual s’han recuperat maneres de treballar tradicionals en un celler familiar que de fet es dedica a l’elaboració del vi des del 1497; ell n’és la 21a generació.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Denuncien l'agressió a un àrbitre per part d'un membre de la Canya durant un partit de futbol
-
Diversos municipis del Gironès i la Selva superen els 50 litres de pluja
-
Les patronals del Ripollès reclamen un acord per al futur de la Vall de Núria: "Hi ha en perill molts llocs de treball"
-
Iniciativa pionera per garantir el relleu agrari a les explotacions de la Garrotxa
Comentaris
Veure comentaris