Segueix-nos a les xarxes socials:

Olot fa un pas més per limitar l’accés rodat per horaris al nucli antic

Les persones que disposin de permís per desbloquejar les pilones cal que renovin el comandament d’accés per poder-hi accedir

Després que el mes de novembre de 2020 l’Ajuntament d’Olot aprovés per unanimitat un seguit de canvis a l’ordenança de circulació del nucli antic amb la voluntat de pacificar el trànsit rodat en aquest barri, aquesta tardor entrarà en vigor la limitació de l’accés segons l’horari i la reducció de l’entrada de vehicles durant les franges horàries de més afluència comercial. En aquest sentit, es concentrarà l’entrada de vehicles comercials i transportistes durant les primeres hores del matí, de sis a deu, i les primeres de la tarda, de dos quarts de dues a dos quarts de cinc, aproximadament.

Únicament podran accedir-hi en qualsevol moment els residents, els titulars o llogaters d’un domicili, garatge o local comercial en aquest espai, les persones de mobilitat reduïda amb certificat de reconeixement de discapacitat, els serveis d’emergències, serveis municipals, taxistes, repartidors de farmàcies així com familiars de residents i persones grans. Pel que fa a la resta de ciutadans i ciutadanes, caldrà disposar d’autorització expressa si s’hi vol accedir en horari restringint.

D’aquesta manera, l’accés al nucli antic quedarà limitat únicament a aquelles persones i vehicles que disposin del comandament de desbloqueig de pilones renovat. El control de l’accés al nucli antic es continuarà realitzant a través de pilona i mitjançant càmeres fotogràfiques als accessos de Sant Rafel i el passeig Bisbe Guillamet.

Totes aquelles persones incloses dins dels àmbits anteriorment mencionats disposen des del 28 de juny i fins al 31 d’agost per poder renovar i actualitzar els seus comandaments. Els aparells estan vinculats a cada vehicle individualitzat a través de la seva matrícula.

A partir d’aquesta tardor, l’accés al nucli antic d’Olot només podrà realitzar-se pel carrer Sant Rafel; plaça Mora; carrer Valls Vells; carrer Alta Maduixa; carrer Sant Ferriol; carrer Esgleiers (Sastres); passeig Bisbe Guillamet (Casal Marià) i el passeig Bisbe Guillamet (al costat de l’Ajuntament d’Olot).

Prem per veure més contingut per a tu