Segueix-nos a les xarxes socials:

El Consorci d'Aigües Costa Brava assumeix la direcció dels sistemes de gestió i la titularitat de quatre certificats

L'ens públic està integrat per la Diputació de Girona i 47 municipis de litoral i prelitoral gironí

El Consorci d'Aigües Costa Brava assumeix la direcció dels sistemes de gestió i la titularitat de quatre certificatsDiputació de Girona

El Consorci d'Aigües Costa Brava ha assumit la direcció dels sistemes de gestió. Un fet que ha estat possible després del relleu que s'ha produït en l'explotació i el manteniment del servei de sanejament de la xarxa, que ha passat de l'Empresa Mixta Aigües de la Costa Brava (EMACBSA) a les dues noves que se'n faran càrrec, a partir del nou concurs que s'ha creat. Aquest pas ha comportat, de retruc, que l'ens hagi adquirit la titularitat dels quatre certificats ISO que tenia fins ara EMACBSA, i que mantindrà amb independència de quina sigui l'empresa explotadora. Es tracta de l'ISO 9001 (gestió de la qualitat), l'ISO 14001 (la mediambiental), l'ISO 45001 (la de seguretat i salut en el treball) i l'ISO 50001 (relacionat amb l'energètica).

A partir d'ara, doncs, serà el Consorci qui avaluï periòdicament, mesurant els resultats obtinguts, definint objectius de progrés, posant en marxa plans de millora i controlant-ne l'execució i l'eficàcia, així com gestionant els riscos dels processos. El consorci està conformat per la Diputació de Girona i 47 ajuntaments del litoral i prelitoral gironí. Gestiona, dins del cicle de l'aigua, el sanejament d'aigua en alta (transport a l'estació, depuradora d'aigües residuals, depuració i abocament al medi o regeneració) i l'abastament d'aigua en alta -captació, transport i potabilització de l'aigua- per subministrar-la a més d'un milió de persones a l'estiu, en col·laboració amb l'Agència Catalana de l'Aigua de la Generalitat de Catalunya (ACA).

Prem per veure més contingut per a tu