Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Joan les Fonts presenta el projecte de centre cívic

Se situarà a l’antic escorxador i tindrà un cost de 390.000 euros

Sant Joan les Fonts presenta el projecte de centre cívic

L’ajuntament de Sant Joan les Fontsha presentat el projecte de rehabilitació del nou centre cívic de Sant Joan les Fonts a l’antic escorxador, que «està a punt d’enllestir-se». L’edifici és de propietat municipal i està envoltat de zones verdes dins el mateix recinte, que s’aprofitaran per dur a terme nombroses activitats a l’aire lliure.

Aquest espai també serà la nova seu del casal d’avis de Sant Joan. Amb aquest motiu, dimecres es va fer una presentació del projecte a la gent gran, usuària del casal. També està previst fer properament una presentació oberta a la resta de la població.

El cost estimat del projecte és de 390.000 euros i contempla la instal·lació d’aerotèrmia i de plaques fotovoltaiques per aconseguir una climatització més sostenible.

Segons l’equip de govern, el futur centre cívic serà «un espai per a tothom que esdevindrà el punt de trobada per dur a terme tota mena d’activitats o en grup o individualment». L’objectiu «és el de facilitar espais on poder compartir experiències, tenir punts de trobada confortables més accessibles i posats al dia en l’àmbit de les energies renovables».

Prem per veure més contingut per a tu