Segueix-nos a les xarxes socials:

Comissen 1.200 paquets de tabac de contraban

En un dels casos confisquen les cigarretes en un vehicle conduït per un menor que tornava d’Andorra

Comissen 1.200 paquets de tabac de contraban

La policia de duanes francesa ha intervingut més de 1.200 paquets de tabac de contraban a la frontera en quinze dies a la frontera a la Cerdanya. El primer dels fets es remunta al dijous 6 d’octubre en el marc d’un control de carretera a la Cerdanya que duien a terme els agents de la brigada de duanes de Bourg-Madame, a tocar de Puigcerdà. En total, van confiscar 392 cartrons de cigarrets i dos quilos de tabac per «liar». En total, 80,2 quilos de productes de tabac valorats en 39.000 euros i que haurien defraudat 34.000 euros en ser de contraban.

Segons informa la policia, el conductor del vehicle, que venia del Principat d’Andorra, es va negar dues vegades a obeir les ordres de detenció dels agents. Fins i tot, va intentar fugir dues vegades fent mitja volta però finalment, es va veure atrapat en una fila de vehicles aturats pel control fronterer. En aquest cas, el conductor a més era un menor d’edat sense carnet. Tant ell com el pilot van ser lliurats a la gendarmeria de Font Romeu.

L’altre fet va succeir a Porta, un municipi pròxim a Meranges. El 18 d’octubre de matinada la brigada de duanes va interceptar un vehicle amb 830 cartons de cigarrets -166 quilos- d’Andorra. El conductor, de nacionalitat albanesa, d’entrada no es va voler aturar malgrat l’avís dels policies i el van haver de perseguir. Finalment li van comissar el tabac valorat en més de 80.000 euros i que suposa un frau de 70.000 euros.

L’individu va ser ingressat en detenció duanera i va ser lliurat als serveis de gendarmeria de Prades.

Prem per veure més contingut per a tu