Segueix-nos a les xarxes socials:

Intercargirona, el nou concessionari Renault a Girona, celebra el Nadal abans d'hora

Les ofertes exclusives seran vigents a partir del 13 de novembre fins a acabar el mes

Intercargirona, el nou concessionari Renault a Girona, celebra el Nadal abans d'horaIntercargirona

Lluny d’esperar el Nadal per deixar sense paraules amb les ofertes més exclusives de l'any, Intercargirona, el nou concessionari Renault a Girona i Figueres, dedica el mes de novembre a oferir als seus clients descomptes sorprenents.

Intercargirona anuncia descomptes de fins a 6.000 € a la gama Renault i de fins a 2.000 € en vehicles Dacia a partir de dilluns 13 de novembre. Tot i això, l'empresa també especifica que hi ha unitats limitades, per la qual cosa les promocions són vàlides fins a fi d'existències*.

El nou concessionari a Girona, ja és un actor important dins el món automobilístic de la província. Recentment, ha estat present a diversos esdeveniments de la ciutat, patrocinant el Tenis Girona, El Festival Tempo, o la Cursa Popular del Carrer Nou.

Les promocions duraran tot el mes de novembre.

Sota el paraigua del Grup Espígol de Figueres, Intercargirona presenta una proposta de valor basada en la qualitat del servei oferta als seus clients. A més, enfoca la seva estratègia a crear una relació de llarg termini amb els fans de Renault i Dacia de la regió.

Aquest mes, Intercargirona ha tingut la iniciativa d'allargar els descomptes nadalencs, per poder oferir als seus clients ofertes molt competitives. Aprofita el i visita Intercargirona, el nou concessionari Renault a Girona i Figueres abans que s'acabin les unitats. 

*Unitats limitades fins a fi d'existències condicionades a finançament.

Prem per veure més contingut per a tu