Intercargirona, el nou concessionari Renault a Girona, celebra el Nadal abans d'hora

Les ofertes exclusives seran vigents a partir del 13 de novembre fins a acabar el mes

La campanya d'Intercargirona va començar el dilluns 13 de novembre.

La campanya d'Intercargirona va començar el dilluns 13 de novembre. / Intercargirona

Lluny d’esperar el Nadal per deixar sense paraules amb les ofertes més exclusives de l'any, Intercargirona, el nou concessionari Renault a Girona i Figueres, dedica el mes de novembre a oferir als seus clients descomptes sorprenents.

Intercargirona anuncia descomptes de fins a 6.000 € a la gama Renault i de fins a 2.000 € en vehicles Dacia a partir de dilluns 13 de novembre. Tot i això, l'empresa també especifica que hi ha unitats limitades, per la qual cosa les promocions són vàlides fins a fi d'existències*.

El nou concessionari a Girona, ja és un actor important dins el món automobilístic de la província. Recentment, ha estat present a diversos esdeveniments de la ciutat, patrocinant el Tenis Girona, El Festival Tempo, o la Cursa Popular del Carrer Nou.

Les promocions duraran tot el mes de novembre.

Les promocions duraran tot el mes de novembre. / Intercargirona

Sota el paraigua del Grup Espígol de Figueres, Intercargirona presenta una proposta de valor basada en la qualitat del servei oferta als seus clients. A més, enfoca la seva estratègia a crear una relació de llarg termini amb els fans de Renault i Dacia de la regió.

Aquest mes, Intercargirona ha tingut la iniciativa d'allargar els descomptes nadalencs, per poder oferir als seus clients ofertes molt competitives. Aprofita el i visita Intercargirona, el nou concessionari Renault a Girona i Figueres abans que s'acabin les unitats. 

*Unitats limitades fins a fi d'existències condicionades a finançament.